Despre aplicația AtriumApp

AtriumApp este o aplicație special dezvoltată pentru managementul complet al unei clinici stomatologice.

AtriumApp a apărut din dorința utilizatorilor de softuri stomatologice de a avea o aplicație care să le ofere conturi de acces și sms-uri nelimitate, dar și posibilitatea de configurare particularizată pentru fiecare cont în parte, de către contul administrativ.

Totodata, AtriumApp s-a dorit a fi o aplicație stomatologică ușor de folosit, rapidă și intuitivă, astfel că venim în ajutorul tău cu toate acestea printr-o interfață prietenoasa, optimizată astfel încât absolut oricine să știe cum să o folosească, pe ecranul oricărui dispozitiv

Aplicatie-stomatologica-despre-compania-AtriumApp

Caracteristici principale

Aplicatie-stomatologica-caracteristici-principale

Conturi de acces nelimitate

Îți oferim posibilitatea de a crea conturi de acces nelimitate în aplicația stomatologică. Modalitatea de creare a conturilor este una simplă și intuitivă, accesibilă direct din aplicație.

SMS-uri nelimitate

Știm că este foarte important pentru tine să păstrezi în permanență legătura cu pacienții, așa că această aplicație stomatologică îți oferă posibilitatea transmiterii de SMS-uri nelimitate către aceștia. Această opțiune a aplicației stomatologice, te ajută totodată la reducerea numărului de programări neonorate.

Programări

Aplicația stomatologică permite gestionarea și organizarea rapidă a programărilor și oferă funcții intuitive pentru vizualizarea, mutarea și ștergerea acestora, precum și pentru blocarea anumitor intervale orare. Poți vedea care sunt programările unui medic, ale unui cabinet, sau ale unei întregi clinici, de oriunde te-ai afla.

Personalizarea drepturilor de acces

Ai posibilitatea de a personaliza conturile de acces în aplicația clinicii tale stomatologice. Tu ești cel care alege pentru fiecare cont creat ce drepturi să dețină și la ce informații să aibă acces.

Plătești doar ce folosești

Fiind o aplicație stomatologică modulară, vei avea posibilitatea de a alege cum să îți configurezi aplicația. Poți alege doar modulele care îți sunt necesare și astfel aplicația va fi exact așa cum o dorești, nu va avea în ea opțiuni inutile pentru tine și nici nu vei plăti pentru lucruri ce nu îți sunt de folos.

Suntem cu tine oriunde

Din dorința de a simplifica accesul în aplicația de management complet al clinicii tale, am ales ca ea să fie disponibilă online. Astfel că, ai posibilitatea de a accesa aplicația stomatologică de oriunde și de pe orice dispozitiv, folosind doar un user și o parolă, fără a fi necesară o instalare în prealabil.

Dosar electronic al pacientului

Cu ajutorul dosarului electronic beneficiezi de ușurință și rapiditate în accesarea istoricului pacientului, spre deosebire de dosarele fizice. Existența în aplicația stomatologică a unui dosar electronic al pacientului, scade riscul pierderii documentelor și a informațiilor. Ai posibilitatea atașării diverselor documente medicale, precum radiografii, CT, etc. Beneficiezi de existența unui plan de tratament ce poate fi realizat etapizat și cu variante pentru pacienți, în funcție de costuri.

Configurări în aplicația stomatologică

În calitate de administrator de sistem vei deține controlul deplin asupra utilizatorilor aplicației și asupra tuturor datelor din sistem. Vei gestiona într-un mod simplu aspectele importante precum: utilizatori, parole, drepturi de acces în aplicație, datele și programul medicilor, cabinetele, lista de prețuri și servicii, datele societății, modele de sms.

Siguranța datelor - Dublu Backup

Pentru că dorim să îți rezolvăm această problemă a neîncrederii generate de siguranța datelor, venim cu cel mai de încredere sistem de protejare al datelor tale sensibile și anume: backup automat pe două servere aflate în locații diferite. Astfel că toate datele existente în aplicația clinicii tale stomatologice sunt protejate, iar posibilitatea pierderii acestora nu există.

Module în dezvoltare

Group 5 (20)

Sistem de marketing

Cu ajutorul SMS-urilor poți anunța pacienții atunci când ai o campanie promoțională

Group 5 (21)

Calcul automat al comisioanelor cuvenite medicilor

Când vorbim de medici colaboratori și nu angajați, apare necesitatea de a calcula cu ușurintă, in mod automat, suma cuvenită acestuia în urma serviciilor prestate.

Group 5 (22)

Rapoarte și statistici

Pentru a putea avea în orice moment o imagine de ansamblu foarte clară asupra activității clinicii tale, îți punem la dispoziție o gamă largă de rapoarte și statistici, care te vor ajuta în acest sens.

Group 5 (22)

Organizare scadențe documente

Poți realiza organizarea documentelor pentru care este necesară periodic reavizare, reînnoire sau mentenanță. Se vor adăuga documentele cu datele de reînnoire, iar aplicația te va atenționa atunci când este necesar să faceți aceste operațiuni, ca de exemplu: mentenanța echipamentelor, reînnoire avize de liberă practică, reînnoire asigurări de malpraxis etc.

În plus, oferim posibilitatea de dezvoltare a unor module noi la cererea clienților.

Te putem ajuta să integrezi în aplicație aproape tot ce îți dorești. Trebuie doar să ne provoci!

Vom accepta cu interes provocările inovative!

hello@atriumapp.ro

Încearcă gratuit pentru 7 zile

Nu este nevoie de card de credit pentru a testa și a descoperi beneficiile AtriumApp. Un consultat te va contacta imediat dupa ce ai solicitat deschiderea contului.