Hai să ne cunoaștem!

Noi, cei de la AtriumApp, suntem o mare familie, iubim munca în echipă și lucrăm pentru același țel. Experiența în domeniu și o frumoasă prietenie sunt cele care ne-au adus împreună în acest proiect.
Ne-am unit cunoștințele dobândite de-a lungul anilor și am dezvoltat un produs excepțional. Facem permanent lucruri pentru a îmbunătății aplicația.
Abia așteptăm să colaborăm, dar mai întâi vă invităm să ne cunoașteți puțin mai bine pe fiecare dintre noi.

Leonid Nedov

Senior Developer

Founder Atriumapp.ro

El este cel care a acceptat provocarea de a veni în ajutorul medicilor stomatologi și de a le crea o aplicație care să le simplifice modul de lucru și care să aducă tot ce nu au reușit altele deja existente pe piață.

Alexandru Maracineanu

Web Designer, Expert UX

UX developer Atriumapp.ro

Este omul preocupat de imaginea aplicației și cel care știe cel mai bine ce își dorește utilizatorul să găsească. Nimic nu este așezat la voia întâmplării, iar aici experiența lui este cea care și-a spus cuvântul.

Dr. Adina Grigorescu

Medic stomatolog coordonator

Medic stomatolog la Dental Works

Cu o experiența de peste 15 ani si cu multe cunoștințe în domeniul medical,  ea este omul de la care a pornit totul, omul care și-a dorit altceva de la o aplicație stomatologică.

Simona Nedov

Manager Dezvoltare

În prezent Coordonator Operațional la Dental Works

Fost Coordonator Operațional la Regina Maria
Ea este cea care a venit cu un bagaj de cunoștințe privind aplicațiile medicale, lipsurile acestora, dar mai ales necesitățile medicilor identificate de-a lungul anilor.

Încearcă gratuit pentru 7 zile

Nu este nevoie de card de credit pentru a testa și a descoperi beneficiile AtriumApp. Un consultat te va contacta imediat dupa ce ai solicitat deschiderea contului.